Informacije o nakupu subvencionirane vozovnice IJPP do 4.9.2016

Novica

Ministrstvo za infrastrukturo s 1.9.2016 uvaja enotno vozovnico. Prvi produkt enotne vozovnice predstavlja subvencionirana vozovnica IJPP za dijake, študente in udeležence izobraževanja odraslih na podlagi katere lahko upravičenci na relaciji med domom in šolo poljubno izbirajo prevoznika in čas prevoza, za isto ceno kot lansko leto.
Projekt enotne vozovnice je iz upravljavskega, tehnološkega, organizacijskega in časovnega vidika izvedbe zelo zahteven projekt. 

Vse dijake, študente in udeležence izobraževanja odraslih, ki jim do 1.9.2016 subvencionirana vozovnica IJPP ne bo izdana, bo izbrani prevoznik, ki izvaja medkrajevni javni linijski prevoz potnikov, izdal brezplačno listno vozovnico za enkratno vožnjo
  
V primerih, kjer bi izdaja listne vozovnice za enkratno vožnjo povzročila večje zamude avtobusov, nadomesti enkratno listno vozovnico izpolnjena vloga za izdajo subvencionirane vozovnice. Za uporabnike mestnega in železniškega prevoza  potnikov (LPP, Marprom in Slovenske železnice potniški promet) do 4.9.2016  enkratno listno vozovnico nadomestiizpolnjena vloga za izdajo subvencionirane vozovnice

Tudi po 4.9. 2016 je seveda še naprej mogoče urediti vlogo za izdaje subvencionirane vozovnice in kupiti vozovnico IJPP. 

Lep pozdrav,
Ekipa subvencij

KOMENTARJI (0)