Ugodnost brezplačnih vozovnic v času poletnih počitnic za upravičence

Novica

Ministrstvo za infrastrukturo je za spodbujanje uporabe javnega prevoza skupaj s prevozniki oziroma izvajalci subvencioniranih prevozov ponudil posebno ugodnost za upravičence, ki so v tekočem šolskem/študijskem letu opravili nakup  letne, dveh polletnih ali vseh mesečnih subvencioniranih vozovnic.
Dijaki in udeleženci izobraževanja odraslih, ki so izvedli nakup letne ali dveh polletnih ali 10 mesečnih subvencioniranih dijaških vozovnic, so upravičeni do dveh istovrstnih brezplačnih mesečnih vozovnic na enaki relaciji v obdobju od 1.7. do 31.8.2018.
Študenti in udeleženci izobraževanja odraslih, ki so izvedli nakup letne ali dveh polletnih ali 9 mesečnih subvencioniranih študentskih vozovnic, so upravičeni do dveh istovrstnih brezplačnih mesečnih vozovnic na enaki relaciji v obdobju od 1.7. do 31.8.2018.
Dodatna ugodnost se upravičencem, ki izpolnjujejo navedene pogoje, ob validaciji avtomatsko naloži na elektronsko IJPP kartico. Dodatna ugodnost za upravičence se preverja avtomatizirano in je vezana tudi na druge splošne pogoje uporabe vozovnice.

Lep pozdrav,
Ekipa subvencij

KOMENTARJI (0)