Obvestilo o uporabi količinske vozovnice - Sprememba časov veljavnosti enkratne vozovnice z dnem 12.11.2016

Novica


Količinske vozovnice IJPP (mesečna subvencionirana vozovnica za 10 voženj, polletna subvencionirana vozovnica za 10 voženj, letna subvencionirana vozovnica za 10 voženj) zajemajo pakete po 10 voženj, ki jih potnik lahko uporabi v enem mesecu.
Posamezna kuponska vožnja (kupon) v okviru količinske vozovnice IJPP se uporablja na način in pod pogoji uporabe enkratne vozovnice. Ena kuponska vožnja velja za vožnjo v smeri, ki je zapisana na vozovnici ali v obratni smeri. Smer vožnje je določena ob aktivaciji kupona. Vožnja v obeh smereh relacije z istim kuponom ni dovoljena.
Potnik z aktivirano kuponsko vožnjo (kuponom) lahko prestopa na vozna sredstva (avtobuse in vlake), ki vozijo v smeri vožnje v času veljavnosti vozovnice. Čas veljavnosti vozovnice določa največji dovoljeni čas med aktivacijo vozovnice (prvo validacijo) in zadnjim prestopom (zadnjo validacijo); potnik lahko po zadnji validaciji nadaljuje vožnjo do cilja z istim voznim sredstvom, četudi je čas veljavnosti vozovnice medtem že potekel. Časi veljavnosti vozovnice so navedeni spodaj.
Razdalja relacije potovanja  - Časovna veljavnost vozovnice
do 30 km -  90 min
do 50 km -  120 min
do 100 km -  200 min
do 150 km -  300 min
do 200 km -  400 min
nad 200 km -  500 min.

Lep pozdrav,
Ekipa subvencij

KOMENTARJI (0)